De concerten in de Van der Mandelezaal zijn geplaceerd. Vanwege COVID-19 staan de stoelen per 1 of 2 opgesteld op anderhalve meter van andere bezoekers. U kunt helaas niet zelf uw stoelen kiezen: het systeem zoekt voor u de best beschikbare plaatsen uit. Als u meer dan 2 kaarten koopt, kan het zijn dat u niet naast elkaar zit. Mocht u de keuze van 1 ticket niet kunnen aanklikken, dan zijn deze uitverkocht.

De concerten in ArsenaalDelft zijn ongeplaceerd; deze toegangsbewijzen zijn zonder specifieke plek. Ook deze tickets worden per 1 of 2 stoelen verkocht. Voor aanvang van het concert wordt een plek u toegewezen door één van de medewerkers. Als u met meer dan 2 personen bent, zal geprobeerd worden u bij elkaar te zetten. Mocht u de keuze van 1 ticket niet kunnen aanklikken, dan zijn deze uitverkocht.

De concerten in de Oude Bibliotheek, het Rietveld Theater en op de Paardenmarkt zijn ongeplaceerd; deze toegangsbewijzen zijn zonder specifieke plek. Voor aanvang van het concert wordt een plek u toegewezen door één van de medewerkers.

Online bestellen:
Dit jaar introduceren wij de 'stapelkorting'. Als u kaarten koopt voor 3 of meer concerten tijdens één reservering ontvangt u 10% korting op de ticketprijs. De 'stapelkorting' is alleen geldig voor kaarten met de volle entreeprijs van € 10, € 20 en € 35.

1. Ga naar de pagina 'Tickets' en klik bij het concert van uw keuze op de knop 'koop tickets'. Of ga op de pagina 'Programma' naar het concert van uw keuze en klik daar op de knop 'koop tickets'.
2. Kies het aantal kaarten. Per locatie verschilt wat u kunt invullen. In de Van der Mandelezaal en het ArsenaalDelft kiest u voor bijvoorbeeld 2 losse tickets op 1,5 meter: 2x een single. Mocht u de keuze van 1 ticket niet kunnen aanklikken, dan zijn deze uitverkocht. U zit dan niet naast elkaar. Voor 2 stoelen naast elkaar kiest u voor 1x dubbel. Als u 3 tickets wenst, kiest u een single en een dubbel. Voor de overige locaties kiest u gewoon het gewenste aantal tickets. U kunt maximaal 10 kaarten per concert online kopen. Wilt u er meer, dan kan dat via een telefonische resevering. 
3. Klik VOLGENDE. U krijgt dan de tekst te zien dat er kaarten zijn toegevoegd aan uw mandje.
4. Klik op VOEG MEER TICKETS TOE als u kaarten voor een ander concert wilt reserveren. Herhaal dan de stappen 1 t/m 3.  Ook kunt u hier concerten verwijderen door op het ‘vuinisbakje’ te klikken en dit te bevestigen.
5. Of klik op VOLGENDE als u wilt afrekenen.
6. Kies dan voor de wijze waarop u wilt betalen en de levering (zelf de tickets printen of ze per post laten versturen). U ziet hier tevens nog een keer de SAMENVATTING van wat u gaat bestellen.
7. Vul uw mailadres in. En klik op VOLGENDE.
8. Vul uw naam en adresgegevens in (niet alle vakken zijn verplicht). En klik op VOLGENDE.
9. Klik op BEVESTIG.
10. Als u e-tickets heeft besteld, ziet u daarna de knop DOWNLOAD TICKETS. Klik op die knop en sla uw tickets op.
11. Check uw mailbox: daar vindt u de bevestiging van uw bestelling. Hierin staat ook nog een keer de link om uw tickets te downloaden (als u e-tickets heeft besteld). U kunt uw kaarten printen of op uw mobiele telefoon aan de ingang van de zaal laten zien.

Betaling via de website geschiedt via iDeal, credit card (extra kosten), met een Podiumcadeaukaart of VVV-bon.

Telefonisch bestellen:
De Nationale Theaterkassa is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00–21:00 uur en in het weekend van 10:00-20:00 uur via 0900-9203 (€ 0,45 pm).
Als u vanuit het buitenland belt of met een buitenlandse mobiel, bel dan met +31 88 123 24 24.

Tot en met 16 juli 2021 kunnen kaarten telefonisch besteld worden, daarna alleen online en aan de festivalkassa. Per telefonische bestelling bedragen de boekingskosten € 3,50. Nadat de bestelling geplaatst is, wordt via email een link naar iDeal met een betalingsverzoek toegestuurd. De bestelling wordt pas definitief als de betaling binnen 5 dagen is ontvangen. Na 5 dagen vervalt de reservering. Na ontvangst van betaling worden de kaarten per email toegestuurd. Specifieke (rolstoel)plaatsen en wensen kunnen uitsluitend telefonisch worden doorgegeven.

Kortingspassen
Er zijn in 2021 de volgende kortingspassen geldig: Rotterdam/Delftpas, UITpas en CJP.
De Rotterdam/Delftpas is geldig bij de volgende concerten:
24 juli 12:00 uur Het eeuwige kind
25 juli 15:00 uur Met elke stap komt verandering dichterbij (herhaling)
29 juli 15:00 uur Als je durft
31 juli 15:00 uur Als je durft (herhaling)

De kaartverkoop voor het Delft Chamber Music Festival wordt afgehandeld door de Nationale Theaterkassa. De meeste concerten in de Van der Mandelezaal zijn geplaceerd. Voor de overige concerten geldt vrije plaatskeuze. De kaarten worden toegezonden per e-mail. U kunt uw kaarten printen of op uw mobiele telefoon aan de ingang van de zaal laten zien.

Het ruilen van kaarten is helaas niet mogelijk. Ook verlenen wij geen restitutie - behalve bij een force majeur zoals een pandemie. Indien u uw kaarten niet kunt gebruiken, vragen wij u iemand anders hiermee te verblijden.  

FAQ