Geniet deze dag van de prachtige fietsroute door Midden-Delfland. Je kunt daar genieten van heerlijke muziek op drie idyllische locaties. In het rustige landschap tussen Delft, Rotterdam en Den Haag woon je drie korte concerten bij op mooie locaties die op fietsafstand van elkaar liggen: de Dorpskerk van Schipluiden, de kerk van ’t Woudt en de Domkerk in De Lier. Op iedere locatie zijn er routebeschrijvingen naar de volgende locatie beschikbaar. De concertprogramma’s worden uitgedeeld op de locaties.

Concert - Dorpskerk in Schipluiden

Hier treedt het Arethusa Quartet - bestaande uit Daniel Rowland (viool), Floor Le Coultre (viool), Dana Zemtszov (altviool) en Maja Bogdanovic (cello) - op.

Concert - Kerkje 't Woudt - 't Woudt
Bram van Sambeek (fagot) en Lars Wouters van den Oudenweijer (klarinet) brengen duetten en solostukken voor fagot en klarinet.

Concert - Domkerk in De Lier
Niels Meliefste (percussie) en Joey Marijs (percussie) presenteren een speels percussieprogramma. 

PENDELBUS
Wij nodigen je uit om met de fiets te komen, maar je kunt ook een kaartje voor de speciale pendelbus kopen. De bus brengt je om 12:10 uur vanaf Station Delft of om 12:40 uur vanaf Op Hodenpijl naar alle locaties en terug. LET OP: de pendelbus is alleen voor de route en wacht niet tot na het Slotconcert. De pendelbus is bijna uitverkocht.

Kijk goed op je entreekaart om te zien wat je startlocatie van de route is.
Download hier de FIETSROUTE en FIETSKAART, print ze uit en neem ze mee!

Tickets: € 38,50 (drie Stoelendansconcerten)
Tickets: € 17,50 (busvervoer klik HIER voor de laatste kaart.)

Na afloop van de fietsroute kun je ook het Slotconcert bij Op Hodenpijl bezoeken. Reserveer dit concert meteen, dan ontvang je korting. Tickets € 47,50 (complete route: drie Stoelendansconcerten inclusief Slotconcert Op Hodenpijl).

Wil je gezellig blijven dineren na afloop van het Slotconcert bij Op Hodenpijl? Reserveer dan je 4-gangen diner apart in het bestelproces. Het diner kost € 45. Let op: vol = vol.

De kaartprijs is exclusief transactie en/of servicekosten. Vanuit serviceoogpunt betaal je slechts één keer transactiekosten per bestelling.


Delft Chamber Music Festival