Jong muzikaal talent krijg de kans om bij het Delft Chamber Music Festival op het podium te staan tijdens de Jong talent Route. Dit kunnen prijswinnaars zijn van diverse concoursen of jong talent dat op een andere wijze op ons pad gekomen is. Je ontmoet hoe dan ook de sterren van de toekomst in het hartje van Delft!

Het publiek gaat na het eerste concert in de Van der Mandelezaal met een begeleider van het festival wandelend naar verschillende locaties in de binnenstad voor drie andere korte concerten. Zodra de programma's bekend zijn, worden ze hier online gezet.

Van der Mandelezaal

Winnaar Young Pianist Foundation Competition 2019
Philip Karmanov, piano


Lutherse Kerk

Winnaar Prinses Christina Concours 2023
Jisse Kuipers, trombone

Halve Finalist Davina van Wely Prijs 2022
Olga Göschel, viool


Het Voorhuis
Winnaar DCMF Award tijdens het Delft Fringe Festival 2023
Ear to the earth, ensemble

De DCMF Award voor jong muzikaal talent ging in 2023 naar Ear to the Earth Ensemble met de voorstelling A Festival of Whispers. Deze juryprijs werd hen uitgereikt omdat zij het publiek engageerden om te luisteren naar de wereld om ons heen.  In dit concert brengen zij hun programma Natural Recourses in première. 

Ear to the Earth Ensemble bestaat uit: Ruth Mareen (viool), Antonio Dorado Salguero (cello), Petra Valtellina (fluit), Miguel Esperanza Pérez (klarinet), Rui Baga Simões (piano) en Porter Ellerman (slagwerk).


Paardenmarkt

Prijswinnaars Tromp Percussion Eindhoven Competition 2022
Cheuk Hin Keith Ng, percussie
Jason Xiaohui Chen, percussie 

Tickets: € 38,50
De kaartprijs is exclusief transactie en/of servicekosten. Vanuit serviceoogpunt betaal je slechts één keer transactiekosten per bestelling.

De Jong Talent Route wordt mede mogelijk gemaakt door Buccaneer en Restaurant Kruydt.


Delft Chamber Music Festival