Voor onderstaande concerten ontvangen houders van de VriendenLoterij VIP-KAART 20% korting voor maximaal 2 kaarten per concert. Boek het concert van je keuze door op de juiste kaartsoort te klikken en toon je VIP-KAART aan de deur van de concertzaal.


Zaterdag 27 juli 20.00 u Night at the Museum – Verborgen kamers
Het concert Verborgen Kamers brengt heerlijke stukken van Schubert, Chopin en Liszt! Geniet eerst van het concert en dwaal daarna door Museum Prinsenhof Delft dat alleen voor jou open is! In de ‘Verborgen kamers’ van het museum word je verrast op nog meer muziek. 

=> TICKETS - UITVERKOCHT


Zondag 28 juli 20.00 u Huis vol geheimen
Ieder huishouden en gezin is een wereld, een luchtbel en een verhaal op zichzelf, waar geheimen zijn waar niemand over spreekt, bijzondere recepten, tradities of rituelen, die uitmonden in de gebruikelijke gewoonten, verwachtingen, ontdekkingen, teleurstellingen en ook verrassingen en comfort. Geniet van muziek van Franz Xaver Mozart (zoon van), John Cage en Martinu! 

=> TICKETS


Dinsdag 30 juli 19.00 u Der Doppelgänger
‘Tweelingvreemden' - het fenomeen dat Schubert afbeeldde in zijn Schwanengesang - en de alter ego’s Florestan en Eusebius die Schumann in zichzelf vond, tonen ons een wereld waarin we tegenovergestelde extreme emoties ervaren. In dit concert brengen bariton Thomas Oliemans en pianist Finghin Collins een selectie uit Franz Schuberts Schwanengesang D957

=> TICKETS 


Dinsdag 30 juli 21.00 u Oude Kerk Concert – Forma Antiqva

Het Spaanse ensemble Forma Antiqva brengt een heerlijk barokprogramma De Sópitu. Dit instrumentale en vocale ensemble wordt beschouwd als een van de invloedrijkste klassieke muziekgezelschappen in Spanje. In De Sópitu nemen de zeven virtuoze musici op historische instrumenten je mee op een reis door een caleidoscoop van muzikale barokke parels. Laat je verrassen door dit temperamentvolle concert met ook populaire muziek uit Asturië, Cantabrië, Galicië, Ierland, Engeland en Schotland. 

=> TICKETS


Woensdag 31 juli 21.30 u Multimediaconcert – Zeven planeten van de Kleine Prins
De Kleine Prins van Antoine de Saint Exupéry (1900 - 1944) is een modern sprookje en wordt over de hele wereld tot de klassieken gerekend. De verteller, een piloot, verhaalt hoe hij na een noodlanding met zijn vliegtuig in de woestijn de kleine prins ontmoet. Nino Gvetadze programmeerde voor dit concert voor alle planeten bijpassende muziek van Debussy, Dvořák, Van Beethoven, Piazolla en Mozart. Andrea Dröes zorgt voor bijpassend beeld om de verschillende planeten van het verhaal tot leven te laten komen. 

=> TICKETS

Donderdag 1 aug 20.00 u Human Nature
Jeugdige aanbidding, angst en terreur, pastorale sensualiteit en rituelen zijn de rode lijn in Ravels Chansons Madécasses en Stravinsky’s Sacre du Printemps. Waartoe zijn wij als mens in staat en hoe ver kunnen onze verlangens of ambities ons brengen? Ravel reflecteert op racisme, slavernij en sensualiteit in zijn Chansons Madécasses en Stravinsky beeldt een heidens ritueel uit waarbij een maagd, bewaakt door wijze oudsten, zichzelf dood danst om de woede te verzachten en zichzelf op te offeren voor de God van de Lente. 

=> TICKETS

FAQ