Ondersteun DCMF om dit mooie festival te behouden!

DCMF is al meer dan 25 jaren een vaste klassieke waarde in het prachtige Delft. Met veel plezier maakt artistiek leider Nino Gvetadze ieder jaar het festival dat jij graag bezoekt. Wij zijn blij dat jij erbij bent. Om het festival in de toekomst een solide basis te geven vragen wij je om jouw Vriendschap en financiële steun. 
Niet ieders portemonnee is even groot. Wij onderscheiden daarom drie categorieën Vrienden.

Vriend Grote Vriend Hartsvriend
Bedrag per jaar => € 50 => € 500 => € 1.000
Periodieke schenking

Wil je vriend worden, vul dan het contactformulier in via onderstaande knop. Wij nemen dan contact met je op. Anoniem doneren kan ook.

Als je DCMF wilt steunen maar liever eenmalig een zelf te bepalen bedrag geeft.

Jouw donaties aan Stichting Initiatief voor Kamermuziek

De donaties die wij sinds het ontstaan van het festival hebben geworven, zijn steeds ingezameld door de Stichting Initiatief voor Kamer- muziek (IVK): de Vriendenstichting van DCMF. Deze Vriendenstichting met ANBI-status heeft als exclusief doel het festival mede mogelijk te maken. Met donaties van IVK aan het festival kunnen bijzondere projecten mogelijk worden gemaakt of producties met een maatschappelijk doel (optredens in een hospice of ziekenhuis) worden gerealiseerd. IVK doet niet aan oppotten of vermogensvorming. De giften die Vrienden beschikbaar stellen, komen uiteindelijk allemaal ten goede aan DCMF. Stichting IVK en Stichting DCMF zijn zelfstandige Stichtingen, met eigen besturen.

Jong talent krijgt een podium | Foto: Melle Vogel

Fiscaal voordeel

De culturele gift aan een ANBI-instelling zoals DCMF is aftrekbaar tot 125% van de gift (stand van zaken mei 2024). Zowel de éénmalige als de meerjarige gift aan een culturele ANBI, kennen dit fiscale voordeel. Wil je het festival een meer duurzame financiering geven in de vorm van een meerjarige gift, dan komen we een schenkingsovereenkomst overeen. Zeker bij meerjarige giften vragen we je een machtiging voor een incassobetaling.

Liever anoniem geven?

Mocht je wel willen geven, maar dat liever anoniem doen, dan kan dat zeker. Je kunt aangeven op geen enkele wijze genoemd te willen worden. Indien gewenst ontvang je een bewijsstuk van je gift ten behoeve van je jaarlijkse belastingaangifte. Wij zijn jou en al onze Vrienden en gulle gevers zeer dankbaar.

Vriend Grote Vriend Hartsvriend
Nieuwsbrief
Voorverkoop
Meet & Greet
Bijzondere uitnodigingen:
aankondiging seizoen / Vriendenontvangst
Vriendendiner
(voor eigen rekening)
Gratis Festivalboek

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen?

Neem dan contact op met:

Evert van den Bergh, voorzitter IVK
bergh584@icloud.com
/ 06 53 27 79 85

Stan Paardekooper, algemeen bestuurslid IVK
stanpa@planet.nl
/ 06 53 74 75 37