Delft Chamber Music Festival

26 juli - 2 augustus 2024

De 26e editie van het Delft Chamber Music Festival ligt achter ons. Artistiek leider Nino Gvetadze stelde een prachtig programma samen rond het thema "Op reis". Nationale en internationale top-musici, trakteerden het enthousiaste publiek 8 dagen lang op afwisselende muziek! Wij richten ons op komende zomer en zien je graag in Delft van 26 juli t/m 2 augustus 2024.

Wil je nagenieten van de laatste edities? Kijk dan op ons Flickr account.

Hier komt programma 2024
Meer info

Delft Chamber Music Festival in de pers 2023Trouw kopte "Hollandse meesters bewijzen in Delft dat je voor kwaliteit niet per se ver op reis hoeft". Over de combinatie van muziek en museumbezoek schreef Peter van der Lint: "Bijzonder leuk, en geslaagd deze formule van een festival dat al ruim een kwart eeuw bestaat en zichzelf - nu voor het tweede jaar stevig onder leiding van pianiste Nino Gvetadze - toch steeds weer opnieuw uitvindt." ★★★★De Nieuwe Muze schreef over 'De Zijderoute' (1 aug.) "Wat een briljant idee van Gvetadze om haar ‘Op reis’-thema te verrijken met een door haar zelf bedacht multimediaproject over de befaamde Zijderoute!"

_____________________________________________________________________________________________________
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je zich dan hier in voor de nieuwsbrief of volg ons via onze Facebookpagina of via Instagram. Wil je nagenieten van de vorige festivals? Klik HIER voor ons Flickr account en klik HIER voor ons YouTubekanaal waar je o.a. concertregistraties vindt.

Steun ons!

Programma uitgelicht

Festivaldata 2024

Zet je de festivaldata voor komend jaar in je agenda? In een zomerse setting kun je van 26 juli t/m 2 augustus genieten van veel mooie kamermuziek op intieme locaties in en om Delft.

Lees verder

Festival app

Dit jaar hebben we weer een festivalapp. Nu niet alleen voor iPhone, maar óók voor Android! De app is gratis verkrijgbaar in de App Store en de Play Store. Zo kun je onderweg makkelijk checken waar en wanneer onze concerten zijn. Met grote dank aan Allister Smith die de app bouwde.

Lees verder