De kaartverkoop voor het Delft Chamber Music Festival wordt afgehandeld door de Nationale Theaterkassa. De meeste concerten in de Van der Mandelezaal zijn geplaceerd. Het concert in de Oude Kerk is semi vrije zit. Voor de overige concerten geldt vrije plaatskeuze. De kaarten worden toegezonden per e-mail en dienen uitgeprint meegenomen te worden naar het concert, samen met uw eventuele kortingspas (Delft/Rotterdampas, UITpas of CJP, Studentenkaart).

Uitverkocht?
Is een concert uitverkocht, dan worden vanaf een uur voor aanvang aan de kassa volgnummers uitgedeeld voor eventueel vrijgekomen plaatsen. Deze plaatsen worden vanaf een door de kassa-medewerker bepaald moment voor aanvang van het concert op volgnummer verkocht.

Nieuw
Om de pauze voor u comfortabeler te maken, zijn de entreekaarten voor de concerten in de Van der Mandelezaal, de Oude Kerk, de Jong Talent Route en Night at the Museum inclusief een pauzedrankje. Zo hoeft u in de pauze minder lang in de rij te staan en weten wij zeker dat iedereen tijd heeft voor een consumptie.