Uitverkocht


Tijdens de lockdown van de afgelopen maanden leek het leven even stil te staan. Concerten werden geannuleerd, vrienden bleven op veilige afstand en geliefden mochten elkaar niet zien. COVID-19 is nog niet verdwenen, maar het openbare leven komt langzaam weer op gang. Eindelijk kunnen publiek en musici weer toegeven aan het verlangen om elkaar te ontmoeten en samen van muziek te genieten. Het is tijd voor livemuziek en applaus. In dit middagprogramma staat het thema ‘verbinding zoeken’ centraal: we beginnen en eindigen het concert daarom met de jarige Beethoven.

Op 16 december 2020 is het 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven geboren werd in Bonn. Dit muzikale jaar zou dan ook op vele locaties in Nederland in het teken staan van deze grote componist. In het afgelopen voorjaar zijn veel van zijn ‘verjaardagsfeestjes’ geannuleerd, daarom is het extra speciaal dat het Delft Chamber Music Festival hem deze middag wel kan gedenken met onder andere het Strijkkwintet op.29 in C gr.t. (1801) en delen uit An die ferne Geliebte op.98 (1816) in een arrangement van Marijn van Prooijen.

Helena Rasker, alt
Liza Ferschtman, viool
Nadia Wijzenbeek, viool
Georgy Kovalev, altviool
Hannah Strijbos, altviool
Quirine Viersen, cello
Pierre-Emmanuel de Maistre, contrabas
Bram van Sambeek, fagot
Mees Vos, hoorn

De NTR maakt opnames van dit concert en zendt deze 's avonds om 20:00 uur uit.

Tickets kosten € 40. U kunt u single, dubbel of trio tickets kopen. Zo kunt 2 single tickets kopen als u voor twee personen reserveert maar niet naast elkaar wilt / mag zitten. Bent u uit één huishouden dan kunt u een dubbel kopen (2 stoelen naast elkaar) of een trio (3 stoelen naast elkaar) of 2 keer een dubbele (4 stoelen bij elkaar).
U kunt per concert maximaal 4 stoelen reserveren.

Bij het boeken van de kaarten kunnen er geen rij- en stoelnummers gekozen worden; de toegangsbewijzen zijn zonder specifieke plek. Voor aanvang van het concert wordt u een plek in de zaal toegewezen.


ZAALKAART Over eenzaamheid, verlangen en ontmoeten