Tickets

Het is ieder jaar een feest om te zien hoe kinderen vol overgave meewerken aan een productie in ons festival. De nieuwe muziektheatervoorstelling Lief Liefste Allerliefste #<3 Delft zal hierop geen uitzondering zijn.

Onder begeleiding van bevlogen zangeres en theatermaker Emma Rekers en componist Thomas Myrmel gaan kinderen uit de omgeving van Delft aan het werk met oude, klassieke en nieuwe muziek, verhalen over de liefde en de prachtige stad Delft als uitgangspunt. Samen bedenken en maken ze samen een fonkelnieuwe muziektheater voorstelling.

Net als in het echte leven is de liefde in de muziek een belangrijke motor. De liefde kan een impuls zijn om je in beweging te zetten, je iets wel of juist niet te laten doen. Het kan je een fijn gevoel geven maar ook verdrietig maken. Je kan liefde voelen voor iets, of voor iemand. Denk bijvoorbeeld aan de liefde voor je huisdier, je papa en mama, een vogel in de lucht, je vriend of vriendin, je instrument, je nieuwe speelgoed…

Maar hoe vertaal of verklank je gevoelens van liefde in een voorstelling? Hoe klinkt, speel of zing je iets dat een gevoel is? Veel componisten gingen jullie voor! Kom, zing, speel en maak het mee! Het belooft ook dit jaar een kleurrijke voorstelling te worden.

Emma Rekers, zang en dirigent
Kinderen uit Delft en omgeving, spelers
Thomas Myrmel, componist
Musici van Delft Chamber Music Festival, orkest
Emma Rekers en Thomas Myrmel, productie


Ticketprijs: € 7,50


Muziektheatervoorstelling door kinderen