Gratis toegang


Het jaarlijkse Marktconcert staat garant voor een zomerse avond met feestelijke muziek. Het Delft Chamber Music Festival wil op deze manier iets terug doen voor de stad Delft en zijn inwoners. Zoals altijd beginnen we met een voorproefje van de 26e editie van het Delft Chamber Music Festival door diverse festivalmusici. Daarna neemt het Carel Kraayenhof Quartet het podium over voor een temperamentvol concert.

Met hen reizen we af naar Zuid-Amerika. Carel heeft dit jaar veel te vieren en daarom pakt hij flink uit. Precies veertig jaar geleden kwam hij in contact met het instrument dat zijn leven heeft veranderd: de bandoneon. Samen met zijn ‘compañeros’ van het Carel Kraayenhof Quartet presenteert hij het nieuwe programma Carel viert de Tango. Hierin klinkt de muziek van vier grote tangocomponisten: Pugliese, Piazzolla, Salgan en Troilo. Deze vier bijzondere Argentijnen leefden op de hartslag van de tango. Op de Markt in Delft krijgt u een exclusieve preview van dit programma. 

Carel Kraayenhof Quartet bestaat uit Carel Kraayenhof (bandoneon), Juan Pablo Dobal (piano), Bert Vos (viool) en Jaap Branderhorst (contrabas).


Marktconcert