Nieuws | 2 december 2022

Knapsack Festival Delft

A.s. zondag 11 juli werkt ons festival mee tijdens het Knapsack Festival in Delft. Twee optredens worden door ons verzorgd: tussen 12:05 en 15:05 uur door hoboïste Anne Marieke Zijlstra en sopraan Elise van Es. En van 16:10 tot 18:15 uur de hoornisten Bram Kuijper en Noor Huls.
Laat je verrassen op het terras! De locaties staan op de website van Knapsack!

Knapsack Festival Delft

Tijdens het Knapsack Festival op zaterdag 10 en zondag 11 juli trekken ruim dertig verschillende acts door de binnenstad van Delft. Zo varen veel acts over de grachten en reist er een band per paardentram langs de horecapleinen. Het publiek geniet vanaf de terrassen en terrasboten van een programma met wereldse stijlen. Het Delft Chamber Music Festival draagt ook een steentje bij aan de programmering met twee duo's: Anna & Elise en Sam & Noor. 

Hoboïste Anna Marieke Zijlstra en sopraan Elise van Es brengen prachtige muziek van Ralph Vaughan Williams. Zij treden zondag 11 juli op tussen 12:10 en 15:05 uur op diverse locaties op een fluisterboot in de gracht.

Hoornisten Sam Kuijper en Noor Huls musiceren die zondag tussen 16:10 en 18:15 uur ook op de fluisterboot. Zij brengen klassieke en licht klassieke duetten van onder meer Mozart en Kling.