Nieuws | 20 juni 2021

Kaartverkoop augustus 2020 van start

Vrijdag 10 juli start om 12:00 uur de online kaartverkoop voor de concerten op 1 en 2 augustus. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en VOL = VOL.

Kaartverkoop augustus 2020 van start

Kom genieten van het feit dat er eindelijk weer livemuziek én applaus klinkt in de Van der Mandelezaal van Museum Prinsenhof Delft. 
Vanwege de coronamaatregelen moeten wij publiek en musici op 1,5 meter afstand van elkaar plaatsen waardoor per concert slechts 50 zaalkaarten beschikbaar zijn. Het programma is op beide dagen hetzelfde, zodat er meer mensen kunnen genieten van deze intieme concerten. Wij zullen alle COVID-19 voorzorgsmaatregelen treffen zodat musici en publiek veilig van livemuziek kunnen genieten. Er zal dit weekend geen airconditioning in de zaal zal zijn, maar wij zorgen dat de zaal voor aanvang van de concerten goed gelucht wordt. 
De concerten duren ongeveer een uur. 

Zaalkaarten en livestream
Steun deze musici! De online kaartverkoop voor zaalkaarten start vrijdag 10 juli om 12:00 uur via de website of telefonisch via de Nationale Theaterkassa 0900-9203. 

Mocht u geen kaart kunnen bemachtigen, of blijft u liever thuis, koop dan tickets voor de livestream. Dan kunt u het middagconcert en/of het avondconcert vanuit huis live bijwonen via uw computer, smart-tv of tablet. De kaartverkoop voor de livestream start op een nader te bepalen moment.