Hier kunt u onze privacyverklaring nalezen. Tevens attenderen wij u erop dat deze website gebruik maakt van twee soorten cookies.

Privacyverklaring

Wie zijn wij? 
Stichting Delft Chamber Music Festival.

Waarom verzamelen wij uw gegevens?
1. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan vragen wij om uw mailadres. Uw mailadres wordt opgeslagen bij de hostingpartij waarmee wij voor de nieuwsbrief werken: Mailinglijst. Zij bewaren uw gegevens voor ons totdat u zich uitschrijft. Als u zich heeft uitgeschreven, worden uw gegevens na maximaal 14 dagen verwijderd. U kunt zich altijd weer aanmelden.

2. Als u onze website bezoekt, worden er cookies geplaatst op uw computer. Er zijn functionele cookies (zo kan de website onthouden welke concerten u als bezoeker in het winkelwagentje heeft geplaatst) en er zijn cookies voor het beheer van websitestatistieken (zo weten wij bijvoorbeeld welke pagina onze websitebezoekers het meest bekijken). Deze laatste cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen. De informatie wordt overgebracht naar Google en wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten gedurende maximaal 14 maanden nadat u onze webiste heeft bezocht.

3. Als u kaarten heeft gekocht, worden uw gegevens bewaard door de Nationale Theaterkassa. Zij hebben uw gegevens nodig om uw kaarten op te sturen en om u eventueel op de hoogte te brengen van wijzigingen of annuleringen van een concert. Zij bewaren uw gegevens en hun privacyverklaring is hierop van toepassing.

Recht op inzicht, rectificatie, verwijdering, intrekken toestemming verwerking
U heeft altijd recht op inzage of aanpassing van uw gegevens. U heeft ook het recht om uw gegevens te laten verwijderen of om bezwaar te maken tegen het verwerken van uw gegevens. Neemt u daarvoor contact met ons op via de mail [email protected] of schrijft u zich uit van de nieuwsbrief via de link in de nieuwsbrief.

Recht op klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens
Als u een klacht heeft over hoe het festival met uw persoonsgegevens omgaat, kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Verplichting om uw persoonsgegevens te verstreken
Het is een voorwaarde dat u uw persoonsgegevens verstrekt omdat de Nationale Theaterkassa anders uw tickets niet kan reserveren of omdat wij u anders geen nieuwsbrief kunnen sturen.