Delft Chamber Music Festival

22 juli - 1 augustus 2021

FESTIVAL 2020

Op zaterdag 1 en zondag 2 augustus organiseerde het Delft Chamber Music Festival vier kleinschalige concerten in de Van der Mandelezaal van Museum Prinsenhof Delft. Artistiek leider Liza Ferschtman stelde hiervoor de programmering samen. Vanwege COVID-19 kon er slechts een beperkt aantal bezoekers aanwezig zijn: zo'n 56 personen per concert. Het gaf een bijzondere afmosfeer in de Van der Mandelezaal van Museum Prinsenhof Delft.

PROGRAMMA 2020
Meer info

AFSCHEID LIZA FERSCHTMAN 2021

Violiste Liza Ferschtman zal in 2021 een deel van de programmering van dit internationale kamermuziekfestival voor haar rekening nemen. Daarna neemt zij afscheid als artistiek leider. Pianiste Nino Gvetadze wordt de nieuwe artistiek leider en programmeert in 2021 het tweede deel van het Delft Chamber Music Festival.

Het festival vindt plaats van 22 juli t/m 1 augustus 2021. Het belooft een bijzondere editie te worden en wij hopen dat u erbij bent om afscheid te nemen van Liza en om Nino te verwelkomen.
Wij houden u op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en social media. 

Wilt u nagenieten van de vorige festivals? Kijk dan HIER op ons Flickr account.
Of geniet HIER van de 'aftermovie 2019' gemaakt door Joris Dietz. Via de knop hieronder kunt u nog terugkijken naar het programma van 2019.

Programma 2020

Livemuziek in augustus!

Het Delft Chamber Music Festival is heel blij! Begin augustus organiseren wij 4 concerten in de Van der Mandelezaal van Museum Prinsenhof Delft.

Lees verder