Delft Chamber Music Festival

22 juli - 1 augustus 2021


Van 22 juli t/m 1 augustus 2021 zal de 25e editie plaatsvinden van het Delft Chamber Music Festival. Een bijzonder lustrum dat gevierd wordt met twee artistiek leiders: violiste Liza Ferschtman, die afscheid neemt na 14 jaar, en pianiste Nino Gvetadze die als artistiek leider aantreedt.

Het festivalthema, het programma en de musici worden in het voorjaar van 2021 bekend gemaakt. Wij zijn in 2021 opnieuw te gast in de Van der Mandelezaal van Museum Prinsenhof Delft.

Programma 2021
Meer info

AFSCHEID LIZA FERSCHTMAN 2021

Violiste Liza Ferschtman neemt in 2021 een deel van de programmering van dit internationale kamermuziekfestival voor haar rekening. Daarna neemt zij afscheid als artistiek leider. Pianiste Nino Gvetadze wordt de nieuwe artistiek leider en programmeert in 2021 het tweede deel van het Delft Chamber Music Festival.

Het festival vindt plaats van 22 juli t/m 1 augustus 2021. Het belooft een bijzondere editie te worden en wij hopen dat u erbij bent om afscheid te nemen van Liza en om Nino te verwelkomen.
Wij houden u op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en social media. 

Wilt u nagenieten van de vorige festivals? Kijk dan HIER op ons Flickr account.
Of geniet HIER van de 'aftermovie 2019' gemaakt door Joris Dietz. Of beluister hieronder de podcasts met Liza Ferschtman.

Podcasts 2020

Droom mee

"Een lege zaal is nooit zomaar een lege zaal, in die zaal sluiert altijd al de magie van wat straks weer kan en mag." Deze belofte geven bijna 400 theaters, podia, producenten, festivals, koren, orkesten, ensembles, dans- & theatergezelschappen.

Lees verder

Delft Chamber Music Festival in de pers

Tijdens het festivalweekend op 1 en 2 augustus zijn er opnames gemaakt door de NTR Radio 4. Beide concerten zijn uitgezonden op zondag 2 augustus. Tevens waren er journalisten van zowel NRC Handelsblad, de Volkskrant en Trouw aanwezig in Delft. Hier leest u enkele quotes uit hun lovende recensies.

Lees verder