Delft Chamber Music Festival

27 juli - 7 augustus 2022

Deze zomer vond de 25e editie van het Delft Chamber Music Festival plaats. Artistiek leider Nino Gvetadze stelde een programma samen rond het thema 'Mensen en verhalen'. Wij hebben genoten van een prachtige jubileumeditie van het Delft Chamber Music Festival met veel concerten en internationale top-musici.

Wilt u sfeerproeven? Kijk dan hier op ons Flickr account, daar zijn binnenkort de foto's van 2022 te zien. 

Programma 2022
Meer info

Jubileumfestival in de media

Hier leest u de vooraankondigingen en interviews over het festival:

Hier kunt u recensies lezen die de afgelopen dagen zijn verschenen in de dagbladen en online:

______________________________________________________________                       

"Een paar minuten bijzondere historie"

"En zo stonden de drie artistiek leidsters van het festival toch zusterlijk samen op het podium en kregen ze groot applaus. Als toegift speelden ze gedrieën op een smeltend mooie wijze de Prelude uit Sjostakovitsj’ Five pieces for two violins and piano. Dat waren een paar minuten bijzondere historie in Delft."

... Peter van der Lint, Trouw, 1 aug. 2022...

_______________________________________________________________

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief of volg ons via onze Facebookpagina of via Instagram. Wilt u nagenieten van de vorige festivals? Klik HIER voor ons Flickr account en klik HIER voor ons YouTubekanaal waar u o.a. de concerten van 2021 vindt.

Steun ons!

DCMF werkt mee aan Knapsack Festival

Namens het Delft Chamber Music Festival treden zondag 3 juli Kaat Vanhaverbeke (accordeon) en Francisca Branco (sopraan) op tijdens het Knapsack Festival.
Kijk op de website van het Knapsack Festival voor de juiste tijden en locaties. Tot ziens in Delft!

Lees verder

OPROEP - Amateurzangers gezocht voor Scratchconcert

Naast de vele internationale topmusici zijn dit jaar opnieuw amateurmusici welkom op het festival. Zo organiseren we dit jaar in samenwerking met Stichting Molto het Scratchconcert Opera Mis rond één van de sub-thema’s van dit festival: Vermomde opera. Hierbij doen wij een oproep aan amateurzangers m/v om mee te zingen in het projectkoor voor dit concert. 

Lees verder