Delft Chamber Music Festival

Brave new world

Het Delft Chamber Music Festival 2021 gaat door met publiek!

Geniet deze zomer van de mooiste kamermuziek in Delft. Het belooft een bijzondere editie te worden waarin violiste Liza Ferschtman na 14 jaar afscheid neemt als artistiek leider en pianiste Nino Gvetadze aantreedt.

Het programma staat 25 mei online. De kaartverkoop start 1 juni.
We zien u graag komende zomer LIVE in de Van der Mandelezaal van Museum Prinsenhof Delft.

Programma 2021
Meer info

Geniet deze zomer van de programmering van Liza Ferschtman en Nino Gvetadze

Het festivalthema voor deze zomer is bekend: 'Brave new world'. In het bovenstaande campagnebeeld is de herkenbare vorm van de viool te zien, met daarin dit jaar het toetsenbord van de piano als pad naar de toekomst. Zowel Liza Ferschtman als Nino Gvetadze programmeren hun concerten rond het thema 'Brave new world'. Ze kijken hierin zowel terug als vooruit. Waar komen we vandaan? Hoe kijken we naar onze toekomst en welke stappen zetten we op weg daarnaartoe? 

              

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief of volg ons via onze Facebookpagina of via Instagram. Wilt u nagenieten van de vorige festivals? Kijk dan HIER op ons Flickr account en geniet HIER van de concerten van 2020. Of beluister HIER de podcasts met Liza Ferschtman.

Programma 2021

Liefde voor muziek en integriteit

Een Heerlijke nieuwe wereld. Wie verlangt daar niet naar in deze tijden van corona, waarin muziek en theater meer dan een jaar voor een groot deel uit ons leven waren verbannen! Hoe toepasselijk dus om dit als motto te kiezen van het Delft Chamber Music Festival dat dit jaar van 22 juli t/m 1 augustus ‘als vanouds’ weer geprogrammeerd staat op een aantal historische locaties in Delft.

Lees verder

Het Delft Chamber Music Festival gaat door met publiek!

Het Delft Chamber Music Festival gaat deze zomer door met als thema ‘Brave new world’. Artistiek leider en violiste Liza Ferschtman stelt voor het laatst het programma samen: zij programmeert het eerste deel van dit internationale kamermuziekfestival in Delft. Pianiste Nino Gvetadze neemt het stokje als artistiek leider over en programmeert het tweede deel van de komende editie. Het Delft Chamber Music Festival bevat dit jaar 38 concerten die allen bij te wonen zijn door het publiek. Het festival vindt plaats van 22 juli t/m 1 augustus 2021 op historische locaties in Delft. Enkele concerten worden uitgezonden via een livestream, andere zijn ook via Radio 4 te beluisteren. 

Lees verder