Delft Chamber Music Festival

30 juli - 9 augustus 2020

In de historische binnenstad van Delft vindt komende zomer de 24e editie van het Delft Chamber Music Festival plaats. Het thema van deze editie wordt in april bekend gemaakt. 

Artistiek leider Liza Ferschtman zal de internationale topmusici uitnodigen om gedurende tien dagen een prachtig en inspirerend festival neer te zetten. Het kamermuziekfestival vindt in een informele setting plaats op verschillende locaties in het oude centrum van Delft én daarbuiten. De programmering zal eind april bekend gemaakt worden. De online kaartverkoop start begin mei.

Meer info

Thema en musici 2020
Het thema voor het festival in 2020 zal in april bekend worden gemaakt. Op uitnodiging van Liza Ferschtman komen musici uit alle windstreken naar Delft. Ook zij worden in april / mei bekend gemaakt en zullen dan op deze website te vinden zijn.

Hieronder kunt u nu nog terugkijken naar het programma van 2019. Of bekijk de 'aftermovie 2019' gemaakt door Joris Dietz hier.

Programma 2019

HITTEPROTOCOL

In verband met de voorspelde warmte van morgen maatregelen hebben getroffen voor de concerten in de Van der Mandelezaal. Er ligt een zonwerend doek op het dak en er staan drie zeer efficiënte nieuwe airco’s in de zaal. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur in de zaal bij aanvang van het concert 23 graden is. Een andere nieuwe maatregel is dat we tussen de muziekdelen steeds één airco zullen aanzetten zodat de temperatuur niet te ver oploopt. In de zaal kunt u een waaier lenen. U kunt ook een waaier bij de festivalbalie kopen à € 2,-. Nieuw dit jaar zijn de bedrukte festivalbidons à € 7,50. Als u deze met water vult, mag u hem meenemen in de zaal. Tenslotte zijn er flesjes koud water bij de bar te verkrijgen. 

Wij zien u graag morgen en wensen u een fijn concert.

Lees verder