Delft Chamber Music Festival

27 juli - 7 augustus 2022

Deze zomer vindt de 25e editie van het Delft Chamber Music Festival plaats. Artistiek leider Nino Gvetadze stelt een programma samen rond het thema 'Mensen en verhalen'. Wij kijken uit naar een prachtige editie van het Delft Chamber Music Festival met veel concerten en internationale top-musici.

Het programma staat online. Kaartverkoop start 1 juni om 12:00 uur.

Wilt u sfeerproeven? Kijk dan hier op ons Flickr account.
Wij zien u graag terug in Delft van 27 juli t/m 7 augustus 2022! 

Programma 2022
Meer info

De plannen van Nino Gvetadze

Dit jaar programmeert artistiek leider Nino Gvetadze haar eerste complete festival. Wat zijn haar plannen voor het Delft Chamber Music Festival? En wat betekent kamermuziek voor haar? U leest het hier

              

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief of volg ons via onze Facebookpagina of via Instagram. Wilt u nagenieten van de vorige festivals? Klik HIER voor ons Flickr account en klik HIER voor ons YouTubekanaal waar u o.a. de concerten van 2021 vindt.

Artistieke leiding

Programma uitgelicht

Ehsan Turabaz, lid Comité van Aanbeveling, overleden

Het bestuur van het Delft Chamber Music Festival en de leden van ons Comité van Aanbeveling zijn diep getroffen door het nieuws van het overlijden van Ehsan Turabaz. Gedurende vele jaren was hij namens IKEA, maar ook persoonlijk, zeer nauw betrokken bij het Delft Chamber Music Festival.

Lees verder

De plannen van Nino Gvetadze

“Het Delft Chamber Music Festival staat natuurlijk al jaren bekend om de hoge kwaliteit van de concerten en de diversiteit van de musici. Daar wil ik niets aan veranderen. Maar ik wil wel verder kijken om te zien welk gebied in de klassieke muziek op dit moment onze aandacht nodig heeft. Zoals bijvoorbeeld jonge musici die in de afgelopen moeilijke periode tijdens de pandemie geen mogelijkheid hadden om op te treden. Zij konden geen ervaring op doen en niet groeien en wij willen ze heel graag steunen. Daarom lanceren we dit jaar de Delft Chamber Music Academy. Hierin krijgen jonge musici de kans om elkaar te ontmoeten, met vooraanstaande musici samen te werken en concerten tijdens het festival te verzorgen."

Lees verder