Delft Chamber Music Festival

26 juli - 5 augustus 2018

Deze zomer vindt voor de 22ste keer het sfeervolle Delft Chamber Music Festival plaats onder artistieke leiding van violiste Liza Ferschtman.
In tien dagen kunt u meer dan 20 concerten bijwonen in en rond de historische binnenstad van Delft. Herkenbaar en geliefd repertoire uit de klassieke muziek en kamermuziek wordt hierbij gecombineerd met minder bekende, avontuurlijke programmering en verrassende elementen. Het thema van deze editie is liefde met de titel Jij en ik. 

Ontdek het programma
Meer info

Het Delft Chamber Music Festival heeft een unieke plek in het Nederlandse festivallandschap dankzij de hoge kwaliteit van de concerten en de intieme zomerse setting. De historische entourage van Delft draagt bij aan een heerlijke festivalsfeer. Het merendeel van de concerten vindt plaats in de karakteristieke Van der Mandelezaal van Museum Prinsenhof Delft. Maar u bent ook welkom in de Oude Kerk, op de Markt, in Lijm & Cultuur, de hofjes in Delft en andere locaties. We maken ook een uitstapje op de fiets naar de gemeente Midden-Delfland voor de StoelendansconcertenLiza Ferschtman nodigt de absolute wereldtop van de klassieke muziek uit om tien dagen lang samen met haar op zoek te gaan naar de liefde in de muziek. 

Programma 2018