Delft Chamber Music Festival

Livemuziek in augustus

Het Delft Chamber Music Festival is deze zomer geannuleerd vanwege de coronapandemie. Maar op zaterdag 1 en zondag 2 augustus vinden er vier kleinschalige concerten plaats in de Van der Mandelezaal van Museum Prinsenhof Delft. Artistiek leider Liza Ferschtman stelt hiervoor de programmering samen. Kijk hier wat Liza hierover zegt. Wij zullen uiteraard alle voorzorgsmaatregelen in verband met COVID-19 treffen. Per concert is er daardoor wel maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Meer info

AFSCHEID LIZA FERSCHTMAN 2021

Violiste Liza Ferschtman zal in 2021 een deel van de programmering van dit internationale kamermuziekfestival voor haar rekening nemen. Daarna neemt zij afscheid als artistiek leider. Pianiste Nino Gvetadze wordt de nieuwe artistiek leider en programmeert in 2021 het tweede deel van het Delft Chamber Music Festival.

Het festival vindt plaats van 22 juli t/m 1 augustus 2021. Het belooft een bijzondere editie te worden en wij hopen dat u erbij bent om afscheid te nemen van Liza en om Nino te verwelkomen.
Wij houden u op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en social media. 

Wilt u nagenieten van de vorige festivals? Kijk dan HIER op ons Flickr account.
Of geniet HIER van de 'aftermovie 2019' gemaakt door Joris Dietz. Via de knop hieronder kunt u nog terugkijken naar het programma van 2019.

Programma 2020

Livemuziek in augustus!

Het Delft Chamber Music Festival is heel blij! Begin augustus organiseren wij 4 concerten in de Van der Mandelezaal van Museum Prinsenhof Delft.

Lees verder