Delft Chamber Music Festival

27 juli - 7 augustus 2022

Deze zomer vindt de 25e editie van het Delft Chamber Music Festival plaats. Artistiek leider Nino Gvetadze stelt een programma samen rond het thema 'Mensen en verhalen'. Wij kijken uit naar een prachtige editie van het Delft Chamber Music Festival met veel concerten en internationale top-musici.

Koop hier direct uw TICKETS.

Wilt u sfeerproeven? Kijk dan hier op ons Flickr account. Wij zien u graag terug in Delft van 27 juli t/m 7 augustus 2022! 

Programma 2022
Meer info

De plannen van Nino Gvetadze

Dit jaar programmeert artistiek leider Nino Gvetadze haar eerste complete festival. Wat zijn haar plannen voor het Delft Chamber Music Festival? En wat betekent kamermuziek voor haar? U leest het hier

              

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief of volg ons via onze Facebookpagina of via Instagram. Wilt u nagenieten van de vorige festivals? Klik HIER voor ons Flickr account en klik HIER voor ons YouTubekanaal waar u o.a. de concerten van 2021 vindt.

Artistieke leiding

OPROEP - Amateurzangers gezocht voor Scratchconcert

Naast de vele internationale topmusici zijn dit jaar opnieuw amateurmusici welkom op het festival. Zo organiseren we dit jaar in samenwerking met Stichting Molto het Scratchconcert Opera Mis rond één van de sub-thema’s van dit festival: Vermomde opera. Hierbij doen wij een oproep aan amateurzangers m/v om mee te zingen in het projectkoor voor dit concert. 

Lees verder

Kaartverkoop gestart

Op 1 juni is de kaartverkoop gestart voor de 25e editie van het Delft Chamber Music Festival. Artistiek leider Nino Gvetadze heeft een mooi programma samengesteld rond het thema 'Mensen en verhalen'. Wees er snel bij: we hebben de capaciteit van het aantal stoelen in de Van der Mandelezaal verlaagd zodat we deze zomer meer 'lucht' en 'ruimte' hebben.

Graag tot ziens in Delft!

Lees verder