Delft Chamber Music Festival

28 juli - 4 augustus 2023

In 2023 vindt de 26e editie van het Delft Chamber Music Festival plaats. Artistiek leider Nino Gvetadze stelt momenteel het programma samen. Nationale en internationale top-musici, jong en oud, zullen hun opwachting maken. Wij nodigen u uit de data vast te reseveren!

Wilt u sfeerproeven? Kijk dan hier op ons Flickr account, daar zijn de foto's van 2022 te zien. 

Programma 2022
Meer info

Jubileumfestival in de media

Hier leest u de vooraankondigingen en interviews over het festival:

Hier kunt u recensies lezen die de afgelopen dagen zijn verschenen in de dagbladen en online:

______________________________________________________________                       

"Een paar minuten bijzondere historie"

"En zo stonden de drie artistiek leidsters van het festival toch zusterlijk samen op het podium en kregen ze groot applaus. Als toegift speelden ze gedrieën op een smeltend mooie wijze de Prelude uit Sjostakovitsj’ Five pieces for two violins and piano. Dat waren een paar minuten bijzondere historie in Delft."

... Peter van der Lint, Trouw, 1 aug. 2022...

_______________________________________________________________

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief of volg ons via onze Facebookpagina of via Instagram. Wilt u nagenieten van de vorige festivals? Klik HIER voor ons Flickr account en klik HIER voor ons YouTubekanaal waar u o.a. de concerten van 2021 vindt.

Steun ons!

Delft Chamber Music Festival zoekt per direct een zakelijk leider

Het Delft Chamber Music Festival (DCMF) heeft een vacature voor een zakelijk leider. Het festival is, sinds de oprichting in 1997, uitgegroeid tot een kamermuziekfestival van wereldformaat. Afgelopen zomer vierden we ons 25-jarig jubileum. Jaarlijks nodigt de artistiek leider topmusici van de klassieke kamermuziek uit om in de zomer tegen het prachtige, historische decor van Delft en omgeving te musiceren. In feestelijke en intieme settings worden bijzondere en unieke programma's ten gehore gebracht. Jaarlijks trekt het DCMF een kleine 10.000 kamermuziekliefhebbers naar de diverse concertlocaties in en rondom Delft en luisteren bijna 100’000 mensen mee naar een aantal live concerten op NPO Radio 4.

Lees verder

DCMF werkt mee aan Knapsack Festival

Namens het Delft Chamber Music Festival treden zondag 3 juli Kaat Vanhaverbeke (accordeon) en Francisca Branco (sopraan) op tijdens het Knapsack Festival.
Kijk op de website van het Knapsack Festival voor de juiste tijden en locaties. Tot ziens in Delft!

Lees verder