Delft Chamber Music Festival

22 juli - 1 augustus 2021

Geniet deze zomer in Delft van de mooiste kamermuziek. Het festival van 2021 belooft een bijzondere editie te worden met 2 artistiek leiders, 40 concerten en 50 musici! Liza Ferschtman neemt afscheid als artistiek leider en Nino Gvetadze volgt haar op. Samen hebben ze een prachtige en afwisselende programmering samengesteld met concerten van steeds een uur rond het thema 'Brave new world'.

De kaartverkoop is gestart.

Programma 2021
Meer info

Afwisselende programmering door Liza Ferschtman en Nino Gvetadze

Het festivalthema voor deze zomer is 'Brave new world'. In het bovenstaande campagnebeeld is de herkenbare vorm van de viool te zien, met daarin het toetsenbord van de piano dat als een pad naar de toekomst leidt. Het eerste deel van het festival wordt door Liza Ferschtman geprogrammeerd en het tweede deel door Nino Gvetadze. 

Bekijk hier van de teaser van dit jaar!De diversiteit is dit jaar nog groter dan anders:

  • de multidisciplinaire voorstelling Vuurspel in de regie van Klaus Bertisch;
  • het pianoconcert Solo with Skype met een pianiste via Skype vanuit Georgië;
  • het Jonge Masters Festival Lab;
  • Late Night Jazz Concert;
  • een concert met beelden van filmmakers Pinõl en Monreau; 
  • het familieconcert met zandtovenaar Gert van der Vijver;
  • het laatste concert dat Liza Ferschtman programmeert en uitvoert op 25 juli.

Vanwege de COVID19-restricties komen het Marktconcert en de Stoelendansconcerten te vervallen.

              

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief of volg ons via onze Facebookpagina of via Instagram. Wilt u nagenieten van de vorige festivals? Klik HIER voor ons Flickr account en klik HIER voor de concerten van 2020. Of beluister HIER de podcasts met Liza Ferschtman.

Artistieke leiding

Talk nr. 2 Liza Ferschtman in gesprek met Jennifer Stumm

Dit jaar voeren de artistiek leiders Liza Ferschtman en Nino Gvetadze voorafgaand aan het festival gesprekken met de musici die zij hebben uitgenodigd. Liza Ferschtman spreekt met Jennifer Stumm over hun lange geschiedenis als 'collega's' die begon in Amerika, hun vriendschap, hun liefde voor kamermuziek en het belang van muziek.

Bekijk Talk nr. 2 HIER.

Lees verder

Nino in gesprek met Maja Bogdanovic en Frederieke Saeijs

Dit jaar voeren de artistiek leiders Liza Ferschtman en Nino Gvetadze voorafgaand aan het festival gesprekken met de musici die zij hebben uitgenodigd. De aftrap van deze 'talks' wordt verzorgd door Nino Gvetadze. Zij sprak met celliste Maja Bogdanovic en violiste Frederieke Saeijs. Zij hebben voorpret en verheugen zich op het festival!

Bekijk Talk nr. 1 HIER.

Lees verder