Delft Chamber Music Festival

25 juli - 4 augustus 2019

In de historische binnenstad van Delft vindt deze zomer de 23e editie van het Delft Chamber Music Festival plaats. Het thema van deze editie is Orpheus. Gastprogrammeur en bariton Thomas Oliemans nodigt de absolute wereldtop van de klassieke muziek uit om samen met hem de Griekse mythologische figuur Orpheus op het concertpodium tot leven te brengen. Het festival vindt in een informele setting plaats op verschillende locaties in het oude centrum van Delft én daarbuiten. Oliemans neemt in 2019 voor één keer de programmering over van artistiek leider Liza Ferschtman, die zich deze zomer op andere werkzaamheden richt.
De programmering zal 24 april online gaan. De kaartverkoop start 1 mei 2019.

Programma 2019 nnb
Meer info

OPROEP: ZANGERS GEZOCHT

Deze zomer organiseert het Delft Chamber Music Festival in samenwerking met Kwekers in de Kunst en Krashna Musika het Orfeo Scratch Concert. Dit scratchconcert wordt uitgevoerd in de Aula van de TU Delft op woensdag 31 juli 2019.

Projectkoor
Voor het projectkoor zijn wij op zoek naar amateur zangers die binnen twee dagen onder leiding van dirigenten Rick Schoonbeek en Boudewijn Ruigrok delen uit de opera Orfeo ed Euridicevan Christoph Willibald Gluck willen instuderen. Lijkt het je fantastisch om samen met o.a. sopraan Anne Martha Schuitemaker (Euridice) en sopraan Julieth Lozano (Amore), de musici van Krashna Musika en professionele festivalmusici op te treden voor publiek? Geef je dan op bij onderstaand mailadres.Programma
Stuk: Orfeo Scratchvan C.W. Gluck
Solisten: Anne Martha Schuitemaker, Julieth Lozano
Orkest: musici van Krashna Musika, aangevuld met professionele festivalmusici
Projectleiding en directie: Rick Schoonbeek, Kwekers in de Kunst
Directie: Boudewijn Ruigrok

Kosten
Deelname kost € 45. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Lunch zelf meenemen.
Deelnemers ontvangen 50% korting op een entreekaartje voor het prachtige concert door l’Arpeggiata in de Oude Kerk in Delft op woensdag 31 juli aansluitend aan Orfeo Scratch.

Repetitieschema                                                                                                    
27 juli 2019  10:00-17:00 uur                                             
28 juli 2019  14:00-17:00 uur
31 juli 2019  17:30 uur Generale

Concert    
31 juli 2019, aanvang 19:00 uur 

Locatie
Aula TU Delft (repetities + uitvoering)

Aanmelden projectkoor
Wil je deze kans om te zingen tijdens het Delft Chamber Music festival niet mislopen? Meld je dan voor 28 juni 2019 aan door een mail te sturen naar tanja@kwekersindekunst.nl o.v.v. van je naam, adres, postcode, mailadres en stemsoort (sopraan, alt, tenor, bas).

Toegangskaarten
Concertkaarten kosten € 15,- en kunnen van 1 mei via deze website online gekocht worden.

Programma 2019 nnb

Programma uitgelicht