Delft Chamber Music Festival

30 juli - 9 augustus 2020

In de historische binnenstad van Delft vindt komende zomer de 24e editie van het Delft Chamber Music Festival plaats. Het thema van deze editie wordt in april bekend gemaakt. 

Artistiek leider Liza Ferschtman zal de internationale topmusici uitnodigen om gedurende tien dagen een prachtig en inspirerend festival neer te zetten. Het kamermuziekfestival vindt in een informele setting plaats op verschillende locaties in het oude centrum van Delft én daarbuiten. De programmering zal eind april bekend gemaakt worden. De online kaartverkoop start begin mei.

Meer info

Thema en musici 2020
Het thema voor het festival in 2020 zal in april bekend worden gemaakt. Op uitnodiging van Liza Ferschtman komen musici uit alle windstreken naar Delft. Ook zij worden in april / mei bekend gemaakt en zullen dan op deze website te vinden zijn.

Wilt u nagenieten van de vorige festivals? Kijk dan HIER op ons Flickr account.
Of geniet HIER van de 'aftermovie 2019' gemaakt door Joris Dietz. Via de knop hieronder kunt u nog terugkijken naar het programma van 2019.

Programma 2019

Aftermovie

Wilt u nagenieten van de prachtige festivaleditie van 2019? Of bent u benieuwd wat u te wachten staat al u in 2020 voor het eerst naar ons festival komt? Bekijk dan onze aftermovie.  

Lees verder