Juliette Hurel behaalde unaniem de eerste prijzen voor fluit en kamermuziek aan het Conservatoire National Supérieur de Musique in Parijs en won prijzen op verschillende grote internationale concoursen. In 2004 werd ze genomineerd voor de prijs “Ontdekkingen van het Jaar” in de “Victoires de la Musique Classique”.

Juliette trad op in prestigieuze concertzalen zoals de Cité de la Musique en Théâtre des Champs-Elysées in Parijs, het Grand Théâtre de Provence, Wigmore Hall in Londen en het Concertgebouw in Amsterdam. Ze wordt uitgenodigd voor festivals als het Festival International de la Roque d’Anthéron, het Festival International de Colmar, Holland Festival, het Cartagena Music Festival en festivals in Tokio en Bilbao. Als soliste speelde Juliette met orkesten van over de hele wereld.

Haar laatste album, "Nature Romantique", met Hélène Couvert en celliste Emmanuelle Bertrand, verscheen in 2023. Juliette is sinds 1998 solofluitiste bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en geeft vanaf 2010 tevens les aan het Rotterdams Conservatorium “Codarts”.


Optredens Juliette Hurel

Delft Chamber Music Festival