Flip van der Eijk is verhalenverteller bij Arti Delflandiae. Hij werkte eerder samen met Rob van Es en Boudewijn Ruigrok. Nu staan de drie kunstenaars uit Midden-Delfland en Delft samen voor het totaalkunstwerk dat tijdens het Slotconcert van de Stoelendansconcerten wordt gepresenteerd bij Op Hodenpijl.

    Rob van Es, kunstenaar en microscopist, werkt vanuit ateliercomplex Bacinol in Delft. Sjabloondrukken en botanische microscopie zijn z’n specialismen. Hij geeft workshops en exposeert. In oktober doet hij in Museum Prinsenhof Delft mee aan De KunstParade.

    Boudewijn Ruigrok (Delft), is theatermaker, zanger en componist. Hij studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie, het Conservatorium Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Hij was als muzikaal leider, componist en arrangeur betrokken bij voorstellingen van Theater Rotterdam (‘Snorro’ en ‘Woef Side Story’), Theater Utrecht, Theater Oostpool, Theateralliantie (‘Wolfgang, het wonderjong’) en Kwekers in de Kunst (‘Harde Handen’).


    Optredens Flip van der Eijk, Rob van Es en Boudewijn Ruigrok

    Delft Chamber Music Festival