News | 23 september 2023

Vacature: zakelijk leider

Het Delft Chamber Music Festival heeft per 1 oktober een vacature voor zakelijk leider. Wij zoeken een zakelijk leider die nauw kan samenwerken met de artistiek leider en die inhoudelijke invulling gaat geven aan de randprogrammering van het festival. De zakelijk leider bewaakt hierbij de financiële kaders en de voor het festival bepaalde artistieke kaders. De zakelijk leider werkt intensief samen met de artistiek leider, de productieleider, de manager marketing & communicatie en een team van ervaren vrijwilligers.

Vacature: zakelijk leider

Wat bieden wij? 
Een aantrekkelijke positie als zakelijk leider van een energiek en vooraanstaand festival, dat jaarlijks gerealiseerd wordt door een ervaren projectteam en met een enthousiaste schare trouwe bezoekers. Door het jaar heen werk je vanuit huis. Tijdens het festival in het prachtige Delft, met de Prinsenhof aan de Oude Delft als stralend middelpunt van het festival. 

Type samenwerking/opdrachtovereenkomst
De samenwerking vindt plaats op basis van een jaarlijkse opdrachtovereenkomst. Als de samenwerking wederzijds bevalt, zal per festivaleditie, per kalenderjaar een overeenkomst van opdracht worden aangeboden, met de nadrukkelijke intentie om ten minste 3 jaren samen te werken. 

Procedure   
Ben je geïnteresseerd dan horen we graag van je! Mail ons zo spoedig mogelijk je motivatie en je CV, uiterlijk vóór 30 augustus 2023.  
De eerste gespreksronde met leden van het bestuur zal zijn op: maandag 4 september 2023
De tweede gespreksronde met de artistiek leider, lid van bestuur en leden van het team zal zijn op: woensdag 6 september 2023. 

Download hier de complete vacaturetekst.