News | 4 augustus 2021

Delft Chamber Music Festival 2020 succesvol

Wat was het bijzonder om weer voor publiek concerten te organiseren. Jarenlang is het Delft Chamber Music Festival in de zomer een vanzelfsprekendheid geweest, tot COVID-19 roet in het eten gooide.

Delft Chamber Music Festival 2020 succesvol

Wij zijn dankbaar dat Liza Ferschtman een alternatief mini-festival heeft geprogrammeerd, dat onze fantastische musici wilden komen spelen en dat ons publiek aanwezig was.

Het weekend was letterlijk een samenvatting van het festival. Zo bevatten de middagconcerten zowel vocaal als instrumentaal repertoire, zorgden de musici voor een mooie afwisseling van aandachtspunten in de zaal én bracht Beethovens 250e geboortejaar de actualiteit naar de Van der Mandelezaal. 
De avondconcerten waarin het prachtige Schubert Octet klonk, vormden de grondtoon waarop wij allen thuiskwamen. De muziek heeft ons - zij het op gepaste afstand - verbonden.

Nieuw dit jaar waren de online livestreams van de concerten op zondag. Een registratie hiervan zullen wij later publiceren zodat u de concerten kunt terugkijken. Bijgaande foto's zijn gemaakt door Melle Meivogel.