News | 28 maart 2023

DCMF werkt mee aan Knapsack Festival

Namens het Delft Chamber Music Festival treden zondag 3 juli Kaat Vanhaverbeke (accordeon) en Francisca Branco (sopraan) op tijdens het Knapsack Festival.
Kijk op de website van het Knapsack Festival voor de juiste tijden en locaties. Tot ziens in Delft!

DCMF werkt mee aan Knapsack Festival

Kaat Vanhaverbeke (geboren 2000) is een accordeonist uit België, die momenteel haar Master of Music doet aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Haar focus in het maken van muziek is persoonlijke expressie en authentieke communicatie met een publiek. Ze wil actief ruimte en luisteraars betrekken bij haar muzikale activiteiten. Als veelzijdige muzikant staat ze open voor nieuwe artistieke experimenten, waarbij ze haar geliefde instrument altijd op de voorgrond plaatst. Naast het optreden als soliste en in theaterwerk, is ze momenteel betrokken bij verschillende ensembles, waaronder het Spaceship Ensemble en meerdere kamermuziekformaties. Daarnaast werkt ze als freelance componist.

Francisca Branco is een Portugese klassiek geschoolde sopraan. Ze verhuisde in 2014 naar Nederland en voltooide een bachelor in Klassieke Zang en een Master in Oude Muziek Zingen aan het Koninklijk Conservatorium, Den Haag. Francisca is een veelzijdige performer met ervaring in een grote verscheidenheid aan stijlen en settings, gespecialiseerd in Oude Muziek en hedendaags repertoire. Francisca had haar operadebuut in een productie van Chiel Meijerings St. Louis Blues gecreëerd door Touchstones en Orkest Ereprijs, met wie ze ook samenwerkte tijdens drie edities van Young Composers Meeting. Ze is een vaste gast bij het Laurens Collegium en treedt op met verschillende groepen en instellingen in Nederland.