Uitgelicht

Het volgende festival

11.08.2013

Het volgende festival

Wij zijn er weer van 25 juli t/m 3 augustus 2014!

U kunt hier verder alle informatie vinden over het afgelopen festival dat plaatsvond van 26 juli t/m 4 augustus 2013.

Meer Nieuws

Het festival in de pers

Het festival in de pers

Er werd flink over het Delft Chamber Music Festival gesproken in de pers. Op Radio 4 werden vier concerten live uitgezonden en een vijfde zal in het najaar aan bod komen. De schrijvende pers was lovend over het niveau en de programmering.

Kamermuziekatelier Delft

Kamermuziekatelier Delft

Van 31 juli t/m 4 augustus wordt voor de vijfde keer rondom het Delft Chamber Music Festival een intensieve kamermuziekcursus aangeboden: het Kamermuziek Atelier Delft.

Kom iets eten of drinken bij onze nieuwe festivalbar

Kom iets eten of drinken bij onze nieuwe festivalbar

Dit jaar hebben wij onze festivalbar vernieuwd. Naast de bekende drankjes, die u dit jaar in echt glas geschonken krijgt, kunt u ook enkele kleine hapjes eten. Als u dus geen vol diner wilt eten voorafgaand aan het concert, of als u nog trek hebt in de pauze, bent u dus van harte welkom op de Oude Delft bij de ingang van het Prinsenhof. 

Programmawijziging 29 juli avondconcert

Programmawijziging 29 juli avondconcert

In het programma van het concert Witte Engelen, Zwarte Engelen is het stuk Black Angels van George Crumb komen te vervallen. In plaats daarvan speelt het Doric String Quartet het strijkkwartet nr. 14 van Franz Schubert, ook wel bekend als Der Tod und das Mädchen.

Inleidingen bij de concerten

Inleidingen bij de concerten

Wilt u iets meer weten over de muziek die u gaat beluisteren? Voorafgaand aan de avondconcerten in de weekenden én tijdens de festivalbrunches kunt u een inleiding bijwonen van Marc Brouwers, muziekwetenschapper en presentator bij Radio 4. 

Pop-up concert Liza en Jennifer Stumm in TU Library

Pop-up concert Liza en Jennifer Stumm in TU Library

Op vrijdag 14 juni om 15.00 uur geeft artistiek leider Liza Ferschtman samen met altvioliste Jennifer Stumm een pop-up concert in de bibliotheek van de TU Delft.

Liza op 24Classics

Liza op 24Classics

Artistiek leider Liza Ferschtman presenteert haar eigen muziekkeuze op 24Classics.com. Op deze website maken 24 musici en andere mensen uit de muziek een afspeellijst met 24 werken waar u naar kunt luisteren. Iedere maand wordt deze lijst weer bijgewerkt. U kunt natuurlijk veel voorproefjes op het komende Festival verwachten!

Kijk snel op 24Classics!

Een lang weekend naar Delft?

Een lang weekend naar Delft?

Wilt u eens geheel verzorgd, begeleid door kundige reisleiding en met gelijkgestemde mensen een lang weekend het Delft Chamber Music Festival meemaken? Dat kan nu! 

Nieuwe website online

Nieuwe website online

Vandaag is onze nieuwe website online gegaan. U kunt hier alle programma’s vinden van het komende Delft Chamber Music Festival, van 26 juli tot 4 augustus in en rond Het Prinsenhof in Delft. Ook kunt u hier kaarten bestellen voor de concerten.

Nieuwsbrief

Niks missen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang updates omtrent het programma & festival.

Facebook

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het nieuws omtrent Delft Chamber Music Festival.

Programma

Zaterdag 26 april / 20.15 uur

Beeld en spiegelbeeld

Vrijdag 25 juli / 16.00 uur

Opmaatconcert

Vrijdag 25 juli / 20.15 uur

Het volgende festival

Zaterdag 26 juli / 11.45 uur

Muzikale brunch

Steun het festival

Word vriend van DCMF

Meer info?

Download de brochure