Uitgelicht

"...Ik speel alleen voor jou, jij luistert..."

24.07.2014

"...Ik speel alleen voor jou, jij luistert..."

Liza Ferschtman vertelt in de Volkskrant van vandaag over het programma Vis-à-vis. Ook komen natuurlijk andere onderdelen van festival aan bod.

Meer Nieuws

"...Ik wil solist worden, anders dokter..."

"...Ik wil solist worden, anders dokter..."

NRC Handelsblad interviewde violist Léon Blekh, winnaar van het afgelopen Iordens Vioolconcours en te beluisteren in de Jong Talent Dag van woensdag 30 juli. Hieronder kunt u het artikel lezen, klikt u op de afbeelding voor een vergroting.

Het concert van Léon

NRC

Iets existentieels...

Iets existentieels...

In de laatste editie van het blad Luister kunt u een kort interview lezen dat artistiek leider Liza Ferschtman onlangs gaf. Hierin vertelt zij over het ontstaan van het programma en wat haar drijfveren waren achter de keuzes.

Kassa Prinsenhof geopend

Kassa Prinsenhof geopend

U kunt nu kaarten kopen bij onze festivalkassa in Museum Prinsenhof. Iedere woensdag en zaterdag is de kassa geopend. Tijdens het festival is de kassa te vinden in het festivalterrein op de Oude Delft.

Nieuw programma online

Nieuw programma online

Ons nieuwe programma is al zichtbaar op de website. Vanaf nu kunt u online kaarten bestellen voor de concerten in het festival via de concerten en de button. Alle informatie vindt u via de buttons bovenaan deze site.

Het volgende festival

Het volgende festival

Wij zijn er weer van 25 juli t/m 3 augustus 2014!

U kunt hier verder alle informatie vinden over het afgelopen festival dat plaatsvond van 26 juli t/m 4 augustus 2013.

Het festival in de pers

Het festival in de pers

Er werd flink over het Delft Chamber Music Festival gesproken in de pers. Op Radio 4 werden vier concerten live uitgezonden en een vijfde zal in het najaar aan bod komen. De schrijvende pers was lovend over het niveau en de programmering.

Kamermuziekatelier Delft

Kamermuziekatelier Delft

Van 31 juli t/m 4 augustus wordt voor de vijfde keer rondom het Delft Chamber Music Festival een intensieve kamermuziekcursus aangeboden: het Kamermuziek Atelier Delft.

Kom iets eten of drinken bij onze nieuwe festivalbar

Kom iets eten of drinken bij onze nieuwe festivalbar

Dit jaar hebben wij onze festivalbar vernieuwd. Naast de bekende drankjes, die u dit jaar in echt glas geschonken krijgt, kunt u ook enkele kleine hapjes eten. Als u dus geen vol diner wilt eten voorafgaand aan het concert, of als u nog trek hebt in de pauze, bent u dus van harte welkom op de Oude Delft bij de ingang van het Prinsenhof. 

Programmawijziging 29 juli avondconcert

Programmawijziging 29 juli avondconcert

In het programma van het concert Witte Engelen, Zwarte Engelen is het stuk Black Angels van George Crumb komen te vervallen. In plaats daarvan speelt het Doric String Quartet het strijkkwartet nr. 14 van Franz Schubert, ook wel bekend als Der Tod und das Mädchen.

Inleidingen bij de concerten

Inleidingen bij de concerten

Wilt u iets meer weten over de muziek die u gaat beluisteren? Voorafgaand aan de avondconcerten in de weekenden én tijdens de festivalbrunches kunt u een inleiding bijwonen van Marc Brouwers, muziekwetenschapper en presentator bij Radio 4. 

Nieuwsbrief

Niks missen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang updates omtrent het programma & festival.

Facebook

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het nieuws omtrent Delft Chamber Music Festival.

Programma

Zaterdag 26 juli / 14.15 uur

Een blik terug

Zaterdag 26 juli / 20.15 uur

Beeld en spiegelbeeld

Steun het festival

Word vriend van DCMF

Meer info?

Download de brochure